Sponsor worden?

Met uw hulp kan Oirschot weer schaatsen op de Markt.

Dit jaar organiseren we voor de 13e keer het Oirschot Winterparadijs. Het zou fantastisch zijn als u ons daarbij helpt! Want om ook deze editie te laten slagen zijn we afhankelijk van sponsoren. Wordt u een van de sponsoren van dit prachtige evenement? Dat waarderen wij enorm!

Sponsor het schoolschaatsen

Een belangrijk onderdeel van het Oirschot Winterpardijs is het schoolschaatsen. Tijdens deze week komen onder schooltijd ongeveer 1.100 basisschoolleerlingen uit Oirschot, Spoordonk en de Beerzen gratis schaatsen. Ook om deze week mogelijk te maken zoeken we nog sponsoren!

Sponsorpakket: “Het Botje” € 150,00

We vermelden uw (bedrijfs)naam op de website en u krijgt 3 vrijkaartjes.

Sponsorpakket: “De Kunstschaats” € 300,00

We plaatsen uw logo op onze website en in de diverse media rondom het evenement. U krijgt bij dit sponsorpakket 6 vrijkaartjes.

Sponsorpakket: “De IJshockeyer” € 500,00

We plaatsen uw logo op de websites van alle evenementen van de stichting. Ook plaatsen we uw logo in diverse media rondom de evenementen. U krijgt bij dit sponsorpakket 10 vrijkaartjes.

Sponsorpakket: “De Klapschaats”

Dit sponsorpakket is helemaal naar uw wens samen te stellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel contact op!

Doneren kan via NL94 RABO 0110 0693 07 t.n.v. Stichting Evenementen Oirschot.

Wilt u zich aanmelden als sponsor? Of wilt u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact op via info@winterparadijs.nl.

Stichting Evenementen Oirschot bedankt u alvast hartelijk voor uw steun aan het Oirschot Winterparadijs. Samen maken we er weer een onvergetelijke editie van!

Direct aanmelden als sponsor