Tarieven

Bij de ingang van de ijsbaan vindt u een kassa waar u een dagkaartje kunt kopen.

Een dagkaartje kost slechts € 5,00 en is uiteraard de gehele dag geldig. U krijgt dan een polsbandje uitgereikt, met daarop een leuke actie van Woonplaza Oirschot (zie hieronder).

Een 10-dagenkaart kost € 45,00 en is vrij overdraagbaar.

Uiteraard kunt u ook een schaatsabonnement kopen. Met dit abonnement kunt u tijdens openingstijden, de hele periode onbeperkt schaatsen. Een schaatsabonnement kost € 55,00 en is persoonsgebonden.
Vergeet niet om een pasfoto mee te brengen als je een schaatsabonnement komt afsluiten!

Voor onze kleinste schaatsliefhebbers is de kinderbaan gratis toegankelijk! Wel graag even melden i.v.m. de polsbandjesactie van Van de Wal Oirschot.

Voordelig schaatsen?

Schaatsabonnementen en 10-dagenkaarten zijn van dinsdag 22 november t/m zaterdag 3 december met € 5,- korting verkrijgbaar bij ’t Bint aan de Markt in Oirschot (pasfoto en gepast geld meebrengen a.u.b.).

Schaatsen huren?

Voor het huren van een paar schaatsen betaalt u € 4,00 per keer. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen ijsijzers mee te nemen. We verhuren schaatsen in alle maten; u kunt er gerust van uitgaan dat we uw maat hebben.

Polsbandjesactie in samenwerking met Van de Wal Oirschot

Heb je lekker geschaatst op het Oirschot Winterparadijs? Bewaar dan je polsbandje goed! Want tegen inlevering van je polsbandje ontvang je 10% korting op één artikel bij Fun’Joy – Speel, feest & leesplezier (de speelgoedafdeling van Van de Wal Oirschot). De polsbandjes kunnen t/m 31 januari 2023 ingeleverd worden. Voor meer informatie en de voorwaarden kijk je op: www.vandewaloirschot.nl