Tarieven

Bij de ingang van de ijsbaan vindt u een kassa waar u een dagkaartje kunt kopen.

Een dagkaartje kost slechts € 5,00 en is uiteraard de gehele dag geldig. U krijgt dan een polsbandje uitgereikt, met daarop een leuke actie van Doe-Speel-Boerderij ‘de Steenuil’ in Oirschot (zie hieronder).

Een 10-dagenkaart kost € 45,00 en is vrij overdraagbaar.

Uiteraard kunt u ook een schaatsabonnement kopen. Met dit abonnement kunt u tijdens openingstijden, de hele periode onbeperkt schaatsen. Een schaatsabonnement kost € 55,00 en is persoonsgebonden.
Vergeet niet om een pasfoto mee te brengen als je een schaatsabonnement komt afsluiten!

Voordelig schaatsen?

Schaatsabonnementen en 10-dagenkaarten zijn van 28 november t/m 5 december met € 5,- korting verkrijgbaar bij Grand Café Palacio aan de Markt in Oirschot (pasfoto en gepast geld meebrengen a.u.b.).

Schaatsen huren?

Voor het huren van een paar schaatsen betaalt u € 4,00 per keer. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen ijsijzers mee te nemen. We verhuren schaatsen in alle maten; u kunt er gerust van uitgaan dat we uw maat hebben.

Polsbandjesactie in samenwerking met Doe-Speel-Boerderij ‘de Steenuil’

Heb je lekker geschaatst op het Oirschot Winterparadijs? Bewaar dan je polsbandje goed! Dit polsbandje geeft recht op 1 keer gratis entree bij Doe-Speel-Boerderij ‘de Steenuil’ en 1 keer een gratis kidsmenu bij afname van een gezinsmenu. Voor meer informatie en de voorwaarden kijk je op: desteenuil.nl/winterparadijs.html