Wintermagazine: stralende winter-winnaars!

Omdat het Oirschot Winterparadijs niet door kon gaan afgelopen december, bleek schaatsend Oirschot tijd over te houden om het Wintermagazine te lezen en sloeg iedereen aan het knutselen, kleuren, fotograferen en puzzelen. Massaal werden ijskristallen ingeleverd, kleurplaten opgehangen, foto’s ingestuurd en puzzeloplossingen ingediend. Alle deelnemers bedankt voor het harde werk en creatieve uitspattingen. Inmiddels hebben alle winterse winnaars hun zwaarbevochten prijzen in ontvangst genomen.

Zo kregen Zara Spanjers (8 jaar) en Xavi Spanjers (5 jaar) uit handen van Kitty van Antwerpen, hun welverdiende prijzen voor het knutselen van de mooiste ijskristallen. Deze prachtige kunstwerken leverden een leuk speelgoedpakket op, aangeboden door Fun’Joy Van de Wal Oirschot.

Met de winterscooter-foto met de tekst: “wij komen met de sneeuwscooter vliegensvlug van Flachau naar Oirschot voor een lekkere lunch bij de Burgemeester of de Beurs! En volgend jaar hopelijk weer 3 weken Winterparadijs”, wonnen de nichtjes Susan en Inge een lunchbon van De Beurs.

Dat de lezers van het Wintermagazine kunnen puzzelen, bewezen de 85 inzendingen van de winterse woordzoeker. Vol trots namen Mariëtte van Oirschot, Mien Schepens en Rieky Wouters hun prijs in ontvangst. Mitra Drankenspeciaalzaak Hans & Hans Oirschot maakte deze scherpe dames blij met hun cadeau.

Medewerkers van De Dames Miriëlle en Sara hingen wel 30 kleurplaten op in de winkel tijdens de feestdagen. De Dames overhandigden alle 30 prijswinnaars een overheerlijke chocolade-ijs-prijs. De winnende Jessie en Stella van Grinsven zijn met hun blije koppies vastgelegd op de foto.

Namens de organisatie van Oirschot Winterparadijs worden alle winterse winnaars van harte gefeliciteerd! En een hele grote dank aan Tim van de Wal (Fun’Joy van de Wal), Vincent Voets (De Beurs lunch-diner-borrel), David Slits (Restaurant De Burgemeester), Hans Markus en Hans de Ridder (Mitra Drankenspeciaalzaak Hans & Hans Oirschot) en Janny Aalberts en Jacqueline van de Westelaken (De Dames) voor het beschikbaar stellen van de prijzen en de, vaak al jarenlange, trouwe betrokkenheid bij Oirschot Winterparadijs.
De uitreiking van de winterse winterprijzen is een mooie afsluiting van deze Winterparadijs-loze wintersamenwerking. Op naar de schaatsende editie van Oirschot Winterparadijs van vrijdag 16 december 2022 tot en met zondag 8 januari 2023!

Categorieën : Nieuws