Voor de vierde keer Curling in Oirschot tijdens het Winterparadijs

Het enthousiasme over de vorige drie edities van de curlingwedstrijden is ongekend. Daarom gaan we weer van start voor de vierde editie. Iedereen kent curling wel van TV: gespannen gezichten, grote zware stenen, bezems om elke oneffenheid weg te vegen en millimeterwerk bij de targets. Gaan jullie dat ook doen? Nee, bij het Oirschot Winterparadijs ziet het er heel anders uit. De stenen zijn van metaal en voor iedereen te tillen. En het spel heeft een ludiek karakter. Maar de punten tellen wel degelijk! Het winnende team mag tenslotte weer een jaar lang pronken met de titel: Oirschots Curling kampioen!

Kan ik dat ook?
Iedereen die kan lopen kan bij ons curlen. De stenen wegen slechts enkele kilo’s en zijn handzaam in het gebruik. De te gooien afstanden zijn ook veel kleiner dan in de echte wedstrijd. Trek stevige schoenen en dunne handschoenen aan, want we blijven op de ijsbaan.

Kan ik met een groepje meedoen?
Dat is nou nét de bedoeling. Vorm bijvoorbeeld een groepje met je vriendengroep, sportvereniging of collega’s!

Wanneer is het?
Op donderdagavond 28 december en donderdagavond 4 januari 2017. De teams melden zich bij de wedstrijdorganisatie uiterlijk om 19.45 uur. We starten met het spel om 20.00 uur.
De curlingwedstrijd op donderdag 28 december 2017 is volgeboekt. Maar voor de wedstrijd op donderdag 4 januari is nog voldoende plek!

Is dat wel gezellig?
Het gaat vooral om het ludieke karakter en om met je team een nieuwe ervaring op te doen op onze sfeervol aangeklede ijsbaan. Na de prijsuitreiking op de ijsbaan proosten we nog even na in Grand Café Neffe d’n Torre. De kosten per team zijn slechts € 40,- per avond en dit is inclusief twee consumpties per persoon.

Hoe kan ik me aanmelden?
Formeer een team van vier personen, bedenk een originele naam voor jouw team, schrijf je team in via onderstaand aanmeldformulier en maak het bedrag (€ 40,- per avond) vóór 19 december 2017 over op bankrekening NL94 RABO 0110 0693 07. Een inschrijving is pas definitief als we de betaling hebben ontvangen.

Vragen?
Neem telefonisch contact op met Huub van den Elzen 06-222 03 764.

O ja: Maak een mooie of grappige creatie van jouw bezem. De mooiste bezem wint een geweldige prijs!

Aanmeldformulier curling

Je kunt niet meer aanmelden voor de editie van 2017-2018. Maar in 2018-2019 organiseren we en hilarisch alternatief: fluitketelschuiven.

Categorieën : Nieuws