Schrijf je in voor de Oirschotse Curling Kampioenschappen op het Oirschot Winterparadijs!

Na een reeks van succesvolle edities van het fluitketelschuiven transformeren we deze activiteit dit jaar naar de “Oirschotse Curling Kampioenschappen” tijdens Oirschot Winterparadijs! Voor dit jaar hebben we namelijk speciale curlingstenen laten maken!

Iedereen heeft vast wel eens ooit curling op tv gezien: gespannen gezichten, grote zware stenen, bezems om elke oneffenheid weg te vegen en millimeterwerk bij de targets. Het Oirschot Winterparadijs geeft er een eigen twist aan. Er wordt met speciale curlingstenen gespeeld en de te gooien afstanden zijn veel kleiner dan bij professioneel curling. Bijna iedereen die kan lopen kan curling spelen. Stevige schoenen en dunne handschoenen zijn wel noodzakelijk, want het vindt natuurlijk plaats op de ijsbaan. Het spel heeft een ludiek karakter en de presentatie van de avonden zal in handen zijn van DJ Aart van de Wouw. Het winnende team mag zich een jaar lang ‘Oirschots Curlingkampioen’ noemen!

Doe dus lekker mee met je vriendengroep, sportvereniging, collega’s of het personeel van je bedrijf. De kosten per team zijn slechts € 40,- per team per avond. Dit is inclusief twee consumpties per persoon. Elk team wordt geacht hun eigen bezem mee te nemen. En diegene die de mooiste of grappigste creatie maakt van zijn of haar bezem wint een te gekke prijs!

De voorrondes zijn op donderdag 28 december 2023 en donderdag 4 januari 2024. De teams moeten zich uiterlijk om 19.45 uur melden bij de wedstrijdleiding. Er wordt om 20.00 uur gestart met het spel. Aansluitend op de voorronde van 4 januari, speelt het beste team van 28 december de grote finale tegen het beste team van 4 januari. Na de prijsuitreiking op 4 januari wordt er natuurlijk nog lekker na geproost in Grand Café Neffe d’n Torre.

Hoe doe je mee?
Formeer een team van vier personen, bedenk een originele naam voor jouw team en schrijf je team in via de website www.winterparadijs.nl . Maak vervolgens het bedrag (€ 40,-) vóór 26 december 2023 over op bankrekening NL94 RABO 0110 0693 07 ten name van Oirschot Winterparadijs o.v.v. je teamnaam. Een inschrijving is pas definitief als de betaling is ontvangen.

Heb je vragen, mail dan even naar info@winterparadijs.nl.

Aanmeldformulier Oirschotse Curling Kampioenschappen

    Ja, wij doen mee aan de Oirschotse Curling Kampioenschappen!


    donderdag 28 december 2023donderdag 4 januari 2024

    Categorieën : Nieuws