Schaatsen, schateren en schitteren op de Oirschotse markt tijdens de 14e edititie van het Oirschot Winterparadijs

Wat is er genoten van Oirschot Winterparadijs. Een editie die na twee jaar afwezigheid erg welkom bleek. Met de inzet van ongelofelijk waardevolle vrijwilligers, onmisbare sponsoren, de prachtige aankleding door Fotogroep Oirschot en natuurlijk de vele bezoekers van de ijsbaan en Grand Café Neffe d’n Torre, is de 14e jaargang afgesloten met een glimlach en prachtige herinneringen.

Meer dan 1100 leerlingen schoolschaatsten erop los. Door de betrokkenheid van het COA, Drukkerij Em. de Jong, de Voedselbank en sportcoach Corné Boot kregen echt alle kinderen uit de gemeente Oirschot de kans om zich op het ijs te begeven.
Naast het schaatsen is er veel gehuldigd en gewonnen in de weken van het Oirschot Winterparadijs. Maar liefst 65 gouden bruidsparen straalden, mondde het ludieke fluitketelschuiven uit in de huldiging van de winnaars en die van de meest creatieve outfits. De diverse quiz-avonden brachten louter winnaars voort en de avond speciaal voor de vrijwilligers liet de bevlogen betrokkenheid van het vrijwilligersteam zien. De organisatie kijkt terug op een fantastisch Oirschot Winterparadijs, gaat aan de slag met evalueren en laat de ideeën voor de invulling van de lustrum-versie van volgend jaar stromen.

Nagenieten, sfeer proeven of zien wat u gemist heeft? Check de foto’s op onze website »

Iedereen bedankt voor drie heerlijke weken ijspret en tot volgend jaar!

Categorieën : Nieuws