NIEUW: fluitketelschuiven op het Oirschot Winterparadijs!

De afgelopen vier edities van het Oirschot Winterparadijs organiseerden we heuse curlingcompetities. Het succes was ongekend groot en jullie skills groeiden met de jaren. Tijd dus om het moeilijker, maar ook ludieker te maken. Tijd dus voor fluitketelschuiven!

Fluitketelschuiven, wat is dat?
Iedereen heeft vast wel eens ooit curling op tv gezien: gespannen gezichten, grote zware stenen, bezems om elke oneffenheid weg te vegen en millimeterwerk bij de targets. Het Oirschot Winterparadijs geeft er een eigen twist aan met een heuse fluitketelschuifcompetitie. We vervangen de curlingstenen voor fluitketels. De fluitketels zijn gevuld met beton en voor iedereen te tillen. Het spel heeft een ludiek karakter, maar de punten tellen wel degelijk! Jouw team mag zich namelijk weer een jaar lang ‘Oirschots Fluitketelschuifkampioen’ noemen!

Kan ik dat ook?
Iedereen die kan lopen kan fluitketelschuiven. De ketels wegen slechts vijf kilo en zijn handzaam in het gebruik. De te gooien afstanden zijn ook veel kleiner dan bij curling. Trek stevige schoenen en dunne handschoenen aan, want we blijven op de ijsbaan.

Kan ik met een team meedoen?
Dat is nou net de bedoeling. Doe dus lekker mee met je vriendengroep, sportvereniging, collega’s of het personeel van je bedrijf. De kosten per team zijn slechts € 40,- per avond. Dit is inclusief twee consumpties per persoon. Neem je wel zelf een bezem mee? En diegene die de mooiste of grappigste creatie maakt van zijn of haar bezem wint een te gekke prijs!

Wanneer is het?
De voorrondes zijn op donderdag 27 december 2018 en donderdag 3 januari 2019. De teams moeten zich uiterlijk om 19.45 uur melden bij de wedstrijdleiding. We starten om 20.00 uur met het spel. Aansluitend op de voorronde van 3 januari, speelt het beste team van 27 december de grote finale tegen het beste team van 3 januari. De inzet? Het Oirschots Fluitketelschuifkampioenschap. Dat wil je niet missen!

Is dat wel gezellig?
Het gaat om het ludieke karakter en om met je team een nieuwe ervaring op te doen op onze sfeervol aangeklede ijsbaan. Na de prijsuitreiking op 3 januari proosten we nog even na in ons Grand Café.

Wij doen mee!
Formeer een team van vier personen, bedenk een originele naam voor jouw team en schrijf je team in via onderstaand aanmeldformulier. Maak vervolgens het bedrag (€ 40,-) vóór 19 december 2018 over op bankrekening NL94 RABO 0110 0693 07 ten name van Oirschot Winterparadijs. Een inschrijving is pas definitief als we de betaling hebben ontvangen.

Vragen?
Neem telefonisch contact op met Huub van den Elzen op 06-222 03 764.

Categorieën : Nieuws