IJSTIJD!

Het is IJSTIJD! Tijd om te gaan schaatsen. Samen met je klasgenootjes of vriendjes. Want schaatsen is leuk, leerzaam en gezond! Gezellig plezier maken en natuurlijk leren wat je moet doen om een goede schaatser te worden.

En als je met je klas hebt geschaatst, dan wil je toch zeker weer gaan? Met een cool IJSTIJD! polsbandje krijg je een code voor een schaatsles met korting of een gratis schaatsles bij een kunstijsbaan! Je ouders of verzorgers kunnen dit voor je regelen op www.schaatsen.nl/ijstijd. Je kunt dan meteen fan worden van de IJSTIJD! Kidsclub voor leuke acties en aanbiedingen. En als je dan nog eens gaat schaatsen met je vrienden, dan wil je daarna nog een keertje… en nog een keer… En dan word je misschien wel lid van een schaatsvereniging. Het kan allemaal. Het is IJSTIJD!

Om basisschoolkinderen te stimuleren om (vaker) te gaan schaatsen, sloegen de KNSB, Vereniging Kunstijsbanen Nederland, Rabobank en KPN de handen ineen. Onder de naam IJSTIJD! willen ze zo veel mogelijk kinderen tot en met 12 jaar op een leuke manier kennis laten maken met het schaatsen, met name via schoolschaatsen. En nu dus ook in Oirschot! Samen met Rabobank Het Groene Woud Zuid maakt IJSTIJD! de ‘week van schoolschaatsen’ financieel mogelijk. Hoe cool is dat?!

Categories: Nieuws