Hou jij van kroegspelletjes? Meld je dan aan voor onze quizzen en de Foute Muziek Bingo

Tijdens het Oirschot Winterparadijs organiseren we weer een tweetal leuke quiz-avonden en een Foute Muziek Bingo. Als jij van kroegspelletjes houd dan mag je dit niet missen!

Op woensdag 27 december 2023 organiseren we samen met Quizis de Winterparadijs Pubquiz. Voorgaande jaren bleek de Pubquiz een doorslaand succes. Dus ook dit jaar gaan teams de onderlinge (h)eerlijke strijd aan door het beantwoorden van vragen uit allerlei categorieën uit binnen- en buitenland, maar ook uit ons eigen Oirschot. Weet jij alles van de actualiteiten, leef jij sport, maken ze jou niks wijs over film en tv of ben je een kei in geografie? Schrijf je dan in met een team van maximaal vijf personen en doe een gooi naar de winst. Voor slechts € 20,- per team ben jij deelnemer aan de Winterparadijs Pubquiz. Wacht niet te lang met inschrijven, er is maar ruimte voor 30 teams. Inschrijven kan online via www.quizis.nl/winterparadijs

Op dinsdag 2 januari 2024 we om het jaar goed te beginnen samen met Quizis de Winterparadijs Jaarquiz. Wat is er allemaal gebeurd in het jaar 2023? We blikken een laatste keer terug op de laatste 12 maanden. Welk team heeft het meeste onthouden en heel bewust het afgelopen jaar beleefd? Met jouw team van maximaal vijf personen mag jij je inschrijven via www.quizis.nl/winterparadijs. De kosten bedragen € 20,- per team en daarvoor mag je heel Oirschot laten zien hoeveel jij nog weet van de voorbije 52 weken. Het maximale aantal teams dat mee kan doen is 30, dus twijfel niet langer en schrijf je in.

Een dag later op woensdag 3 januari 2024 organiseren we in samenwerking met Quiz & Fun Events een Foute Muziek Bingo. Deze muziekbingo staat helemaal in het teken van de foute muziek. We nodigen je uit voor een reuzegezellige avond vol meezingers en feestnummers. Zing (of kraai) mee met Gerard Joling, Justin Bieber en ABBA of dans mee op K3 en Shakira, terwijl je tegelijkertijd probeert je kaartje vol te krijgen. Je hebt een bingokaart per persoon nodig om de avond bij te wonen en die koop je voor € 12.50 op quizfunevents.com/agenda/de-foute-muziekbingo-oirschot.

 

Categorieën : Nieuws