Herinneringsboom op Oirschot Winterparadijs      

Vanaf vrijdag 14 december 2018 plaatsen we tijdens het Oirschot Winterparadijs aan de Markt in Oirschot een prachtige, mooi verlichte herinneringsboom. Iedereen mag hierin een persoonlijke boodschap ophangen. Dat kan de naam van een overleden dierbare zijn, maar het mag uiteraard ook een mooie herinnering, een gedachte aan een dierbare of een wens zijn. De boom fungeert zo tijdens de donkere dagen voor kerst letterlijk en figuurlijk als het lichtpunt van Oirschot.

 

Koop een kerstbal en steun het goede doel!

We bieden u de mogelijkheid om een doorzichtige kerstbal te kopen voor uw herinnering, gedachte of wens. Niet alleen beschermt deze bal uw herinnering tegen gure weersomstandigheden, ook steunt hiermee een goed doel. De opbrengst van € 1,- per bal gaat namelijk in zijn geheel naar het Oirschot Winterparadijs! De kerstballen zijn tijdens de hele periode dat de boom er staat te koop op het Oirschot Winterparadijs.

Uiteraard bent u niet verplicht om uw herinnering te verpakken in een kerstbal. Zorgt u er dan wel voor dat u uw herinnering, gedachte of wens goed beschermt tegen weersinvloeden?  Maak hiervoor gebruik van bijvoorbeeld karton, een plastic flesjes of een plastic hoesje.

 

Nieuwjaarsreceptie gemeente Oirschot

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oirschot willen graag met alle inwoners, ondernemers, verenigingen en andere belangstellenden proosten op het nieuwe jaar. U bent van harte welkom op zaterdag 5 januari 2019 van 14.30-16.00 uur tijdens de nieuwjaarsreceptie op het Oirschot Winterparadijs. Het gemeentebestuur deelt iets lekkers uit en zorgt voor een glaasje glühwein of warme chocolademelk. De burgemeester staat deze middag ook stil bij een aantal mooie herinneringen uit de herinneringenboom. Zorg dus dat u erbij bent!

Maandag 7 januari 2019 vernietigen we op respectvolle wijze alle herinneringen.

 

Meer informatie over de herinneringsboom?
Belt u dan gerust met Berdien van de Ven op 06-424 808 26.

Meer informatie over de nieuwjaarsreceptie?
Neem dan contact op met de gemeente Oirschot op 0499-583333

Categorieën : Nieuws