Gaat het 14e Oirschot Winterparadijs wel door?

De coronacrisis hield ons de afgelopen periode enorm in zijn greep. Maanden leefden en werkten we thuis, onderwezen we zelf onze kinderen en konden we onze familie en vrienden een tijdje niet bezoeken. We hopen dat u samen met uw naasten gezond door deze periode bent gekomen. Gelukkig gaat het weer de goede kant uit. Maar veel evenementen kunnen helaas (nog) niet doorgaan. Zo ook Zinderend Oirschot. Gaat het 14e Oirschot Winterparadijs wel door? Het lijkt nog ver weg, maar we praten u graag toch alvast even bij!

De afgelopen 13 jaar stond Oirschot in de winter ruim drie weken lang in de ban van ons niet meer weg te denken evenement. Kunnen onze kinderen straks weer lekker schaatsen op ons prachtige marktplein? En kunnen we in ons Grand Café Neffe d’n Torre gewoon weer gezellig een drankje drinken? En genieten van schitterende optredens? We denken van wel. Want -rasoptimisten als we zijn in Oirschot- achter de schermen zijn we al druk bezig met de organisatie van de 14e editie. Eén waarvan we nu al weten dat het een bijzondere en unieke editie zal zijn. We zijn druk bezig om allerlei scenario’s in beeld te brengen. Scenario’s die recht doen aan het plezier van onze kinderen en al onze gasten. En die ook de veiligheid en gezondheid van de vele betrokken vrijwilligers en leveranciers waarborgen. De financiële consequenties en de dan geldende landelijke richtlijnen zijn alles bepalend. Maar we zijn in Oirschot ondernemend genoeg om wederom een schitterende editie van ons prachtige Oirschot Winterparadijs op de mat te leggen. Dus zet ‘m alvast op de kalender: het 14e Oirschot Winterparadijs, van vrijdag 11 december 2020 tot en met zondag 3 januari 2021!

De komende tijd willen we onze plannen graag met vrijwilligers, leveranciers, sponsoren en de gemeente Oirschot delen en bespreekbaar maken. U hoort daarom ongetwijfeld snel weer van ons. Houd onze social media en website dus goed in de gaten. En heeft u nog tips of aanvullende vragen? Mail ons dan gerust. Maar blijf bovenal gezond, zodat we met heel Oirschot uit kunnen kijken naar een onvergetelijk evenement!

Categorieën : Nieuws