De 14e editie van het Oirschot Winterparadijs toch weer afgelast

Na een jaar van stilte stond de organisatie van het Oirschot Winterparadijs startklaar voor editie nummer 14. Zoals we je recent nog lieten weten leek niets ons in de weg staan… Hoe snel kan het gaan: helaas hebben we na de persconferentie van dinsdagavond 2 november 2021 moeten besluiten om ook dit jaar het Oirschot Winterparadijs af te gelasten.

Lastige keuze
De beslissing om de 14e editie van Oirschot Winterparadijs af te gelasten was niet eenvoudig. In aanloop naar het feestelijke evenement stond er al veel in de steigers. Zo hadden veel vrijwilligers zich weer aangemeld, stonden sponsoren paraat en waren de ijsbaan en de tent vastgelegd. Door alle nieuwe noodzakelijke maatregelen wordt de situatie té onzeker en dit werkt door in de hele breedte van de organisatie. Maar bovenal staat de gezondheid van de schaatsliefhebbers, vrijwilligers en leveranciers voorop. En die willen we graag beschermen.

Toekomstbestendig evenement
Het Oirschot Winterparadijs hopen we nog jaren te organiseren. Door het nemen van dit besluit, loopt de organisatie minder financieel risico. Iets wat nodig is om ook voor toekomstige generaties dit mooie winterse tafereel te organiseren. Het doorschuiven van het evenement biedt ook mogelijkheden om de diverse werkgroepen te versterken en de financiële situatie gezond te houden. We zitten de komende weken dan ook zeker niet stil!

Winters cadeautje
Ook de organisatie hoopte op een prachtig idyllisch evenement. Nu dit niet kan doorgaan, denken we graag in mogelijkheden! Als cadeau trakteert de organisatie de inwoners van de gemeente Oirschot op een unieke editie het Oirschot Winterparadijsmagazine. Hierin blikken we terug op voorgaande edities, zwijmelen we weg bij mooie foto’s en spreken we mensen voor en achter de schermen. Kortom: een mooi blad met voor iedere leeftijd iets moois. Dit cadeau ligt medio december op ieders deurmat.

Steentje bijdragen?
Het Oirschot Winterparadijs hoopt nog heel lang te blijven bestaan. Dat kunnen we niet alleen. Hiervoor zijn we afhankelijk van tal van sponsoren en vrijwilligers. Wil jij je steentje bijdragen? Meld je dan aan via info@winterparadijsoirschot.nl.

En tot die tijd: vet de ijzers in én tot volgend jaar! We hopen dat het Oirschot Winterparadijs van vrijdag 16 december 2022 t/m zondag 8 januari 2023 wel gewoon door kan gaan!

Categorieën : Nieuws