De 13e editie van het Oirschot Winterparadijs was er een om in te lijsten!

Dertien een ongeluksgetal? Echt niet, want de 13e editie van het Oirschot Winterparadijs was er een om in te lijsten! We zijn echt overdonderd door het grote aantal schaatsers wat we mochten ontvangen. En dat geldt ook voor de vele bezoekers van de te gekke activiteiten en evenementen in ons Grand Café Neffe d’n Torre. Dat maakt ons supertrots. 

Oirschot stond wederom ruim drie weken lang in de ban van dit niet meer weg te denken evenement. Ontelbaar veel kleine kinderen schaatsten hun eerste slagen op het speciale kinderijsbaantje. En minstens net zoveel kinderen (en ouders!) schaafden hun schaatsskills bij op de grote ijsbaan. Het is prachtig om te zien hoe we op deze manier een bescheiden steentje bijdragen aan de sociale cohesie, maar ook gewoon aan het lekker bewegen. Ontzettend blij zijn we ook met de support van de Rabobank, die het schoolschaatsen voor alle Oirschotse basisschoolleerlingen financieel mogelijk maakte.

Ons Grand Café puilde ondertussen nagenoeg elke dag uit. Overdag voor een lekkere kop koffie en in de avonduren voor een fijne avond met vertier en een lekker drankje. Met het diverse aanbod aan te gekke artiesten was er voor elk wat wils.

Uiteraard is dat allemaal niet vanzelfsprekend. Daarom zijn wij superblij met en apetrots op onze vele vrijwilligers, sponsoren en medewerkers. Zonder hen hadden we dit niet voor elkaar gebokst. Namens heel Oirschot zeggen we dan ook: “dank je wel voor jullie fantastische bijdragen!” Ook bedanken we de omwonenden van de Markt voor hun begrip en flexibiliteit. En tot slot bedanken we jullie. Want door jullie overweldigende enthousiasme doen wij extra ons best om het festijn te laten slagen.

Zien we jullie bij de 14e editie gewoon weer terug? Wat ons betreft wel! Tot dan!

Categorieën : Nieuws