De 12e editie van het Oirschot Winterparadijs: in één woord geweldig!

In één woord geweldig: een betere omschrijving voor de 12e editie van het Oirschot Winterparadijs is er niet. Wat een bijzondere happening was het weer. Er is ontzettend veel geschaatst, het weer was perfect en alle activiteiten en evenementen zijn ontzettend drukbezocht! Geweldig!

Oirschot stond wederom ruim drie weken lang in de ban van dit niet meer weg te denken evenement. Ontelbaar veel kleine kinderen schaatsten hun eerste slagen op het speciale kinderijsbaantje. En minstens net zoveel kinderen (en ouders!) schaafden hun schaatsskills bij op de grote ijsbaan. Het is prachtig om te zien hoe we op deze manier een bescheiden steentje bijdragen aan de sociale cohesie, maar ook gewoon aan het lekker bewegen.

De KNSB, Vereniging Kunstijsbanen Nederland, Rabobank en KPN sloegen daarnaast de handen ineen. Onder de naam IJSTIJD! lieten ze zo veel mogelijk kinderen tot en met 12 jaar op een leuke manier kennis laten maken met het schaatsen, met name via schoolschaatsen. En dat dus nu ook in Oirschot! Samen met Rabobank Het Groene Woud Zuid maakte IJSTIJD! de ‘week van schoolschaatsen’ financieel mogelijk. Daar zijn we echt heel trots op!

Ons Grand Café puilde ondertussen nagenoeg elke dag uit. Overdag voor een lekkere kop koffie en in de avonduren voor een fijne avond met vertier en een lekker drankje. Met het diverse aanbod aan te gekke artiesten was er voor elk wat wils.

Uiteraard is dat allemaal niet vanzelfsprekend. Daarom zijn wij superblij met en apetrots op onze vele vrijwilligers, sponsoren en medewerkers. Zonder hen hadden we dit niet voor elkaar gebokst. Namens heel Oirschot zeggen we dan ook: “dank je wel voor jullie fantastische bijdragen!” Ook bedanken we de omwonenden van de Markt voor hun begrip en flexibiliteit. En tot slot bedanken we jullie. Want door jullie overweldigende enthousiasme doen wij extra ons best om het festijn te laten slagen.

Zien we jullie volgend jaar gewoon weer terug? Wat ons betreft wel! Tot volgend jaar!

Categorieën : Nieuws