Apetrots op de 11e editie van het Oirschot Winterparadijs

Apetrots. Geen ander woord dekt de lading beter. Wat zijn wij apetrots! Apetrots omdat de 11e editie van het Oirschot Winterparadijs weer een geweldige happening was. Wat is er veel geschaatst! En wat zijn alle activiteiten en evenementen ontzettend druk bezocht! Echt ongekend.

Ruim drie weken lang stond Oirschot letterlijk in de ban van dit niet meer weg te denken evenement. Het weer was vaak prachtig en ontelbaar veel kinderen schaatsten hun eerste slagen op het speciale kinderijsbaantje. En minstens net zoveel kinderen (en ouders!) schaafden hun schaatsskills bij op de grote ijsbaan. Het is prachtig om te zien hoe we op deze manier een bescheiden steentje bijdragen aan de sociale cohesie, maar ook gewoon aan het lekker bewegen. Ons Grand Café puilde ondertussen nagenoeg elke dag uit. Overdag voor een lekkere kop koffie en in de avonduren voor een fijne avond met vertier en een lekker drankje.

Uiteraard is dat allemaal niet vanzelfsprekend. Daarom zijn wij superblij met en apetrots op onze vele vrijwilligers, sponsoren en medewerkers. Zonder hen hadden we dit niet voor elkaar gebokst. Volgens ons kunnen we dan ook namens heel Oirschot zeggen: dank je wel voor jullie fantastische bijdragen! Ook bedanken we de omwonenden van de Markt voor hun begrip en flexibiliteit. En tot slot bedanken we jullie. Want door jullie overweldigende enthousiasme doen wij extra ons best om het festijn te laten slagen. Zien we jullie volgend jaar gewoon weer terug? Wat ons betreft wel!

Tot volgend jaar!
Dan is het Oirschot Winterparadijs van 14 december 2018 tot en met 6 januari 2019.

Categorieën : Nieuws