Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Opening expositie Fotogroep Oirschot

vrijdag 16 december 2022 | 19:00

Gratis

Ter gelegenheid van het vijftigjarig jubileum in 2023 van de Fotogroep Oirschot is een bijzondere buitenexpositie gepland in samenwerking met Oirschot Winterparadijs.

Het Oirschot Winterparadijs is geopend van 16 december 2022 tot en met 8 januari 2023 en Fotogroep Oirschot zal hier prominent aanwezig zijn. Twintig foto’s van Fotogroep Oirschot worden op extreem groot formaat gepresenteerd, niet te missen en een hele mooie aankleding voor dit evenement. Alleen al deze expositie is een bezoek aan Oirschot Winterparadijs waard.

Omdat we deze samenwerking met Oirschot Winterparadijs ook voor de komende jaren hebben vastgelegd, kan de expositie regelmatig vernieuwd worden. Deze buitenexpositie is de eerste van veel nog aankomende activiteiten van de jubilerende Fotogroep Oirschot. Houd ons in de gaten voor alles wat nog volgt in ons jubileumjaar.

Iedereen is van harte uitgenodigd voor de officiële opening van deze bijzondere expositie op 16 december 2022 om 19.00 uur in het Paviljoen van het Oirschot Winterparadijs. Kom kijken hoe Burgemeester Keijzers-Verschelling samen met Jeugdburgemeester Lien het startsein geeft voor drie weken winterspektakel aan de mooie Oirschotse Markt en geniet van de gigantische tentoongestelde foto’s van Fotogroep Oirschot.

Gegevens

Datum:
vrijdag 16 december 2022
Tijd:
19:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie: