Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

AFGELAST – Magische Winteravond met ADH2 – Henk Arnoldus & Leo Smetsers

dinsdag 17 december 2019 | 20:00

€30

Helaas is de Magische Winteravond afgelast.  Mocht je al een kaartje gekocht hebben stuur dan even een mail naar info@winterparadijs.nl.

Dit mag je niet missen: een volledig verzorgde, magische avond met ADH2: Henk Arnoldus en Leo Smetsers. Zij zorgen voor het perfecte interactieve entertainment: een soepele combinatie van mentale magie en verbluffende effecten, vermengd met verhalen en een grote dosis humor. Professioneel, maar altijd met een lach! Henk en Leo verzorgen twee keer een show deze avond, verdeeld in Magic en Mindf*ck. Na die shows gaan ze middels ‘table hopping’ de gasten vermaken met hun verbluffende kunsten.

Koop je kaarten vanaf 1 december bij Café Zaal ’t Vrijthof (Molenstraat 6)  in Oirschot en vanaf vrijdag 14 december 2019 ook bij Grand Café Neffe D’n Torre. Een kaart kost je slechts € 30,00. Je krijgt daarvoor een verfrissend welkomstdrankje, de hele avond drankjes (bier, fris of wijn) en regelmatig een hapje! Dus laat je verbluffen! De show begint om 21:00u. De zaal is open vanaf 20:00u.

Website: www.adh2.nl

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
dinsdag 17 december 2019
Tijd:
20:00
Kosten:
€30
Evenement Categorie:

Locatie

Grand Café Neffe D’n Torre