Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

LIVEMUZIEK van It All Started In The 90’s en DJ Tiago Marques 

zaterdag 29 december 2018 | 21:00

Ben jij ook fan van de Jaren ’90? Van de rages, de videoclips, tv-series en de muziek? Dan is ’It All Started In The Nineties’ op je lijf geschreven!

Zij nemen je mee terug in de tijd van de flippo’s, de gabbers en Super Mario. Het is een feest van herkenning met de vetste muziek uit de jaren ’90. Van House en trance tot classics en rock. Alle dansvloerklassiekers komen voorbij! Op vele festivals hebben zij al mogen staan. En dan is het dit jaar de beurt aan het Oirschot Winterparadijs!

Herinneringen… Feest… Energie…: It All Started In The Nineties!

DJ Tiago Marques warmt de zaal op voor It All Started In The Nineties.

DJ Tiago Marques is een echte allround DJ. Hij past zich aan de wensen van het publiek aan en weet daarom van te voren dus niet welke nummers hij gaat draaien maar speelt in op de sfeer en het sentiment van de avond. Hij is een DJ die met alle soorten muziek overweg kan en deze ook vloeiend in elkaar kan over laten lopen. Wat maakt een DJ nou zo goed? Ervaring, ervaring, ervaring. Inschatten welke muziek de mensen willen horen, de volgorde van platen en het juiste moment kiezen om de hitjes de knallen. Dit zijn dingen die je niet kan leren uit een boek of via een cursus. Dit leer je alleen door het heel vaak te doen. Met 12 jaar ervaring en 180 boekingen per jaar beschikt DJ Tiago Marques over deze ervaring.
DJ Tiago Marques is resident DJ bij, café Thomas, café spijker, Plein 4 en Club Storm in Eindhoven. café Bruxelles en discotheek de Graanbeurs in Breda. Daarnaast draait hij op festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften, studenten/schoolfeesten en hockey feestjes.

Elke keer een ander publiek met dezelfde feestwens maar met een andere route naar succes.

Gegevens

Datum:
zaterdag 29 december 2018
Tijd:
21:00
Evenement Categorie:
Site:
itallstarted.nl

Locatie

Grand Café Neffe D’n Torre