Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

DJ Tommy Rizzo en Lanterfantje

vrijdag 15 december 2017 | 21:00

Gratis

Tommy Rizzo is geboren met muziek in zijn bloed. Hij heeft het dj vak zichzelf aangeleerd en daar was geen moeite voor nodig. Het ritme vloeit door zijn aderen waardoor hij het publiek goed aanvoelt. Daardoor kan hij ieder publiek vermaken en wordt het met Tommy Rizzo altijd een feestje. Hij draait regelmatig bij Café de Bonte Os in Oirschot maar ook Content festival en Oirschot Kermis heeft hij op zijn naam staan. Wat als hobby is begonnen, groeit nu uit naar het serieuzere werk. In samenwerking met Gobo events draait hij regelmatig op feestjes. Zijn stijl kun je omschrijven als goodvibe muziek. Pas als hij het publiek met zich mee heeft, is hij tevreden. Stijlen zoals moombahton, house en feestmuziek zullen zijn sets passeren. Zijn doel in dit vak is vooral plezier beleven en een feestje maken van het leven samen met zijn publiek.

Lanterfantje bestaat uit twee DJ’s: Caspernova en Thomas van Groningen (tevens MC). Ooit ontstaan in de zomer van 2013, zijn ze al een tijdje bezig aan een razendsnelle opmars.
Lanterfantje is meer dan alleen een DJ-duo. Deze act staat voor een manier van feesten, een manier van stappen. Tijdens een set draait het maar om een ding: los gaan, en de wereld om je heen even vergeten. Je weer even voelen zoals je je als kind voelde op je kinderfeestje. Met vele succesvolle remixen en menig feestje op hun naam, is niks ze te gek. Van festival tot discotheek, van hockeyfeest tot studenten lustrum, LanterFantje laat een ravage van gezelligheid achter. In anderhalf uur neemt Lanterfantje je mee langs de hoogtepunten van de feest, club, urban en meer. Verwacht een act met een hoop diversiteit en humor met als hoogte punt het ‘pie-smashen’. Er gebeurt altijd wat.
lanterfantje.nl

Gegevens

Datum:
vrijdag 15 december 2017
Tijd:
21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
http://lanterfantje.nl/

Locatie

Grand Café Neffe D’n Torre