Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

DJ Capital Candy, Ramuro Diaz en Kruzo

vrijdag 14 december 2018 | 21:00

Gratis

Zoet, zuur en alles daar tussen in. De fijnproever likt zijn of haar vingers af tijdens 60 minuten Capital Candy. Een uitgebalanceerd meergangen-diner waarin onder meer Urban, Kuduro, Pop en vele andere dansbare accenten zijn opgenomen. Variërend in verschillende stijlen, smaken en tempo’s sloopt hij met behoud van focus de nodige calorieën. Zonder cheesy te worden legt hij een divers arsenaal aan catchy platen. Aangezien we over een rasechte producer spreken, komt een groot deel hiervan uit eigen studio. Inmiddels zijn er meerdere collabs met gerenommeerde namen uit de scene afgerond, die nog voor de zomer uit zullen komen!

De Tony Chocolonely onder de dancegarnituur. Een uur lang pittige chips uit een zak Doritos Roulette vissen. Een doos Celebrations zonder Bounty’s. Capital Candy. capital-candy.com

Oh Boy! Ramuro Diaz vuurt de meest hitsige, groovy, vrouwvriendelijke beats en guilty pleasure tunes in een lekker tempo op je af, waarbij je stembanden en heupen het sowieso zwaar te verduren krijgen!

Deze partystarter heeft zich al ondermeer bewezen op Fairytale Festival, BiKi 90’s RGB silent disco, Poppodium Grenswerk, Club Smederij en Time Out Gemert, het podium gedeeld met LNY TNZ (Barong Family), Ravitez (Wall Recordings/Afrojack), Thomas Newson (Spinnin’ Records) en zijn tracks worden gesupport door o.a. Mr Belt & Wezol, Vato Gonzalez en Puinhoop Kollektiv.

Stilstaan is bij voorbaat al onmogelijk, dansen & zweten gegarandeerd! ramurodiaz.com

Kruzo mixt moeiteloos je favoriete tracks van vroeger en nu aan elkaar. Verwacht een set vol energie en entertainment. Met een flinke overdosis aan enthousiasme weet Kruzo als geen ander hoe het is om jou de tijd van je leven te geven. Begonnen op 11-jarige leeftijd kwam hij in aanraking met zijn eerste dj-controller. Dagelijks was hij op zijn zolderkamertje bezig om het draaien onder de knie te krijgen. Al vrij snel kreeg hij zijn eerste boekingen. Hierna wist hij het zeker en zag hij een droom voor zich. Een droom waar hij tot de dag van vandaag nog steeds hard aan werkt. Na zijn debuut op Hockeyloverz volgden festivals als 7th Sunday, Lakedance, Paperclip, Bevrijdingsfestival Gelderland en nog véél meer.

Inmiddels is Kruzo wekelijks op pad om kroegen, festivals en clubs te slopen!

Gegevens

Datum:
vrijdag 14 december 2018
Tijd:
21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Grand Café Neffe D’n Torre