Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

[AFGELAST] Alcoholvrije Grown Up Party met DJ Gino & cocktailbar (15 t/m 17 jaar)

woensdag 4 januari 2023 | 20:30 - 23:30

€7.5

Speciaal voor de jeugd organiseren we een Grown Up Party (15 t/m 17 jaar) met een leuke DJ en een cocktailbar! Kaarten voor deze avonden kosten € 7,50 (incl. 2 consumpties) en zijn verkrijgbaar aan de bar in Grand Café Neffe d’n Torre.

De Grown Up Party gaat niet door

Op woensdag 4 januari stond de Grown Up Party (15 t/m 17 jaar) met een leuke DJ en een cocktailbar op het programma. Omdat er nog helemaal geen kaarten zijn verkocht, is er besloten om dit evenement niet te laten doorgaan. Als organisatie van het Oirschot Winterparadijs vinden wij dat ontzettend jammer. Vooral omdat we een evenement willen organiseren dat aansluit bij iedere leeftijdsgroep.

Tips zijn welkom!
Het blijkt een uitdaging om deze doelgroep te enthousiasmeren voor events in het Grand café van het Winterpardijs. We vermoeden dat dit te maken heeft met het niet schenken van alcohol. Heb je tips of suggesties om deze groep tóch iets leuks aan te bieden, dan horen we graag van je! Ook zijn we nog op zoek naar ondersteuning bij vergelijkbare activiteiten.

We kijken terug op een mooie eerdere editie
Op 28 december hebben we een vergelijkbare activiteit georganiseerd voor 12 tot 14 jarigen. Deze avond was een groot succes én dus voor herhaling vatbaar. We hopen dat we ook voor de generatie daarboven iets leuks kunnen neerzetten. Zeker omdat we dit als organisatie ook verplicht zijn vanuit onze vergunning.

Kortom: jammer dat we deze activiteit moeten annuleren. Maar hopelijk komt de gouden tip voor een andere activiteit, zodat we ook voor deze groep jongeren iets leuks kunnen neerzetten.

Heb je ideeën? Of wil je meedenken? Mail dan naar info@winterparadijs.nl

 

Gegevens

Datum:
woensdag 4 januari 2023
Tijd:
20:30 - 23:30
Kosten:
€7.5
Evenement Categorie: